+45 33 91 94 95
info@kbh-trafik.dk

Køreskolens profil

Køreskolens profil

Kbh-Trafik.dk startede op med det første hold i 1998 og er siden da blevet bygget op til at være en meget velfungerende køreskole.
Vi er centralt beliggende 5 minutter fra Nørreport st., med flere buslinjer tæt ved døren.

Kbh Trafik er både køreskole og kursussted i ét. Vi tilbyder kørekort til bil, (inkl. ombytning, generhverv og kontrollerende) og taxa, forløb med rutinetimer, og kurser i førstehjælp, samt kvalifikationskurser til taxa.

Vi anser os selv som servicemindede, pris- og kvalitetsbevidste. De tre elementer gør os til en stærk konkurrent indenfor kørekortudbydere. Der er ingen tvivl om, at mange køreskoler tilbyder en vare, der indeholder ét eller to af disse elementer, men kun de færreste lever op til, at levere en vare, der indeholder alle tre elementer.

Hos os er service en uundværlig del af den faglige undervisning. Hos os er det et krav, at kørelærerne, ud over at være fagligt kompetente, skal være servicemindede. Kørerlærerne sætter en ære i at kunne skabe trygge og rolige rammer i undervisningen. Samtidig med at være punktlige og overholde aftaler, er kørelærerne fleksible og omstillingsparate, så de bedst muligt kan imødekomme elevernes behov. Alt dette uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi er bevidste om, at flere timer koster mere at din tid og dine penge, hvorfor vi giver dig ovenstående i ét samlet og udbytterigt forløb, så du har de bedste betingelser for at bestå både den teoretiske og praktiske prøve i første forsøg. På den måde får du et forløb, som du kan være tilpas i og senere hen se tilbage på, med et smil på læben.

Vores gode renomme er et resultat af kompetente kørerlærere, der har deres faglighed i orden og som er gode til at lære fra sig. De holder sig løbende ajourført indenfor områder, der er relevante i forhold til det at tage kørekort. Eksempelvis kørekortsbekendtgørelsen, førstehjælp, service, taxalovgivningen mm. Underviserne er bevidste om, at ikke alle lærer på samme måde og lige hurtigt, og er klædt på til at bruge denne viden, til at finde de rette undervisningsmetoder til den enkelte elev.

Vi lægger stor vægt på, at du får den service du forventer. Vores undervisere er altid servicemindede, punktlige, fleksible og skaber kompromiser således, at alle parter tilgodeses.
Vi håber at denne hjemmeside er fyldestgørende i forhold til de spørgsmål du måtte have, og at du er blevet motiveret til at komme i gang. Skulle du have yderligere spørgsmål er du naturligvis velkommen til at kontakte os.
Call Now Button
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram