+45 33 91 94 95
info@kbh-trafik.dk

Hvad er rutinetimer

Hvad er rutinetimer

Rutinetimer er for dig, der allerede har kørekort, men ikke helt tør at begive dig ud i trafikken. Måske er det længe siden du har fået kørekort eller bare længe siden du har været ude at køre, eller også er du måske flyttet til et tættere trafikeret område og det hele virker uoverskueligt. Hvad enten årsagen er, så kan vi hjælpe dig.

Oftest handler det om, at man har fået overbevist sig selv om, at man ikke er i stand til at køre dér hvor man har behov for det. Virkeligheden er, at de fleste kun har brug for en enkelt eller et par rutinetimer, før de igen kan mærke, at de selv har helt styr på det. Det er dig der bestemmer, hvor meget eller hvor lidt der skal køres og hvad du eventuelt vil arbejde med. Har du et bestemt område, du vil køre i, kan vi også efterkomme det.

Har du på forhånd vurderet, at du har behov for lidt mere end nogle få gange, så kan vi også lave en pakkeløsning, hvor vi i samarbejde med dig laver et skræddersyet forløb, der præcis dækker dine behov.

Områder, som man kan have behov for at få øvet sig på kan være: betjening af bilen, højre- / venstresving, kørsel i tæt trafik, motorvejskørsel eller parkering.
Call Now Button
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram